مواد لازم برای تهیه پودینگ هندونه ای :

 


آب هندونه :2 پیمونه
شکر :50 گرم
نشاسته ذرت :40 گرم
گلاب :1/3 پیمانه
هل :به مقدار لازم ( سلیقه ای )

 

طرز تهیه پودینگ هندونه ای:


اول شکر و نشاسته را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید ، آب هندوانه را به تدریج افزوده و خوب هم بزنید تا یکدست شود .

حالا مواد را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که مواد به غلظت فرنی برسد.

در آخر گلاب و در صورت تمایل پودر هل و یا هر اسانسی که دوست داشتید را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مواد دسر را داخل ظرف های دلخواه بریزید و داخل یخچال بگذارید تا جا بیافتد ، دسر باید 5 ساعت در یخچال بماند تا خوب ببندد.

بعد از اینکه دسر خوب جا افتاد و بسته شد آن را با مقداری خامه و پودر پسته تزیین کرده میل کنید. تزیین دسر به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

نکات تکمیلی درباره پودینگ هندوانه :


پودینگ هندوانه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 5دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پودینگ هندوانه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : مواد ,پودینگ ,هندوانه ,بریزید ,هندونه ,تهیه ,پودینگ هندوانه ,مواد اولیه ,درباره پودینگ ,تکمیلی درباره ,پودینگ هندونه ,درباره پودینگ هندوانه ,تکمیلی درباره پودینگ ,نکات تکمیلی درباره ,تهیه پودینگ هندونه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پارادوکس حدیث راز http://azarca1002.rozblog.com دانستنیها آموزشی برندینگ و بازاریابی اینترنتی From Unknown land فروش کرم پودر و لوازم آرایشی به کل ایران اپيکور قرانی ها